GordijnenVol kennis, ervaring en passie leveren wij sinds jaar en dag gordijnen, inbetweens en vitrage. Kwaliteit stoffen en precies op maat. Alles wordt afgestemd op uw wensen. Kom langs en laat u inspireren door de mogelijkheden van onze uitgebreide collecties.

Bij Kaijer Colors @ Home is er op het gebied van gordijnen een brede collectie te zien in de showroom. De nieuwste stoffen in overgordijnen, inbetweens en vitrages zijn prachtig gepresenteerd.
Wat een collectie!! Dat treft u nergens! Voor elk wat wils, voor jong en oud, voor elk budget. Nieuwste trends van verschillende designers voor thuis. Voor projecten degelijke duurzame materialen die b.v. voldoen aan brandvoorschriften.

De medewerkers van Kaijer Colors @ Home staan u graag bij om alles goed op elkaar af te stemmen, om uw ideeën vorm te geven en u te informeren over de talloze manieren van confectioneren!

Doordat wij zelf bij u aan huis komen om de gordijnen in te meten en u te adviseren is een optimaal passend gordijn gegarandeerd. Voor u is deze service kosteloos. De gordijnen worden dan ook altijd door ons gemaakt en geplaatst!gordijnen algemeen


 

Wij leveren o.a.


Vadain, Holland Haag,
Artelux, Eijffinger en Ck