RaamdecoratieMode voor je raam. Maak uw raam bijzonder met onze uitgebreide collectie raammode. Een collectie met de laatste trends uit de modewereld. Op maat gemaakt met oog voor detail.

Rolgordijnen

Houdt u van naturel of juist van kleurrijk? De collectie rolgordijnen kent unieke accessoires, bijzondere kleuren en uit de natuur geïnspireerde stoffen. Kies uw persoonlijk dessin uit of geef er een persoonlijke tint aan door de keuze van randafwerking of borders.

Duorolgordijnen

Het duorolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. De stof is opgebouwd uit prachtige horizontale transparante en niet transparante banen. Door de stoflagen te bewegen bepaalt u zelf de lichtinval. Verkrijgbaar in verschillende breedtes, stofstructuren en kleuren.

Vouwgordijnen

De collectie vouwgordijnen bestaat uit een zeer ruime keuze dessins, structuren en verrassende kleurcombinaties. Alle vouwgordijnstoffen zijn geschikt voor gordijnen, zo kunt u altijd een passende combinatie maken.

Horizontale en verticale jaloezieën

Modern aluminium, transparante kunststof, stoer leer, sfeervol textiel of warm hout. U vindt het allemaal in de prachtige collectie horizontale en verticale jaloezieën. En voor de persoonlijke touch: een door u gekozen ladderband.

Duettes en plissés

Deze zijn geschikt voor elk raamtype van welke vorm dan ook.. Transparant voor een mooi diffuus lichtinval , semi transparant of met coating, waarbij geen licht en warmte/koude in of uit kan, voor volstrekte privacy.

Kaijer Colors @ Home levert alleen maar maatwerk. Wij meten en plaatsen altijd zelf. U loopt dus geen enkel risico!
Kom naar onze showroom. U zult versteld staan van alle mogelijkheden.